Shkon në 5 numri i olimpistëve të Shqipërisë në Rio 2016

0
SHPËRNDAJE

notarja-gimi-c1200x600
Notarja Nikol Merizaj

Mbetet një numër tepër i vogël për një vend me traditë të hershme sportive por ky është realiteti i trishtueshëm pasi vetë ja kemi bërë vetes me një indiferentizëm të pashembullt. E kështu në Rio, në Lojërat Olimpike verore 2016 është konfirmuar edhe pjesëmarrja e dy notarëve të shkëlqyer, Sidni Hoxha për meshkuj dhe Nikol Merizaj për femra ndërsa dihej që më parë kualifikimi i Luiza Gegës në atletikë dhe Izmir Smajlaj në kërcim së gjati kurse në peshëngritje do të kemi vetëm Briken Caljen.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.