Shorti i Champions League

0
SHPËRNDAJE

italjoniNesër hidhet shorti i Champions League.

“Rruga drejt San Siros” do të nisë në 15 Shtator dhe do të mbyllet me Finalen e madhe në San Siro të Milanos në 28 Maj 2016.

Faza e grupeve përfundon në 9 Dhjetor, për të rifilluar me 16 Shkurt me takimet me eliminim.

32 skuadrat e Champions League u kompletuan pas ndeshjeve të fundit të Play off-it.

Ato do të ndahen në 4 fasha.

Në fashën e pare (ose koka e grupit) bëjnë pjesë :

Barcelona,Chelsea,Bayern,Juventus,Benfika, PSG, Zenit dhe Psv Eindhoven.

Në fashën e dytë bëjnë pjesë këto skuadra.

Real Madrid,Atletico Madrid,Porto,Arsenal,Man United,Valencia,Bayern Leverkusen dhe Man City.

Pastaj vijojnë në fashën e tretë dhe të katërt skuadra më të dobëta.

Ndarja bëhet në bazë të rankimit si Kombëtare, dhe rankimit individual të skuadrës.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.