Shqipëri-Izrael, ja kush do të jetë gjyqtar

0
SHPËRNDAJE

millilerin_ingiltere_macini_deniz_aytekin_yonetecek_h26430_b331a
Deniz Aytekin

Vëmendja kryesore është përqendruar te lista e De Biasit ku natyrisht ka shumë për të diskutuar por edhe te ndërrimi i stadiumit dhe cështjes së biletave të shitura. Në njëfarë mënyre është lënë disi mënjanë një fakt tepër i rëndësishëm dhe që mund të luajë një rol të madh në rezultatin e këtij takimi që e kemi cilësuar mjaft delikat.

Kështu gjyqtari i ndeshjes Shqipëri-Izrael do të jetë Deniz Aytekin nga Nurembergu i Gjermanisë, 38 vjecar i lindur nga prindër turq. Ai hyn në listën e gjyqtarëve të elitës botërore dhe ka një përvojë gati dhjetëvjecare. Ndihmës të tij do të jenë Guido Kleve dhe Markus Haker ndërsa vëzhgues Daniel Zibert.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.