Shqipëria U17 në turneun “Lazio Cup”

0
SHPËRNDAJE

Kombëtarja U17
Kombëtarja U17

Shqipëria U17/ Ekipi Kombëtar U-17 do të marrë pjesë edhe në turneun ndërkombëtar të përvitshëm të Lacios “Torneo Internazionale Lazio Cup”. Ai zhvillohet nga data 17 deri më datë 21 në Itali. Ndërkohë që një pjesë e skuadrës do të qëndrojë për ndeshjen e fundit të turnout të San Marinos kundër Maqedonisë, trajneri Xhemal Mustedanagiç dhe grupi tjetër i futbollistëve do të nisin sot turneun e Lacios. Ndeshja e turneut të San Marinos, do të drejtohet nga ndihmëstrajneri iekipit U-17.

Në Turneun “Torneo Internazionale Lazio Cup”, që fillon sot marrin pjesë, 12 skuadra, si më poshtë:

Grupi A

Fiorentina

Reggina

Roma

Città di Valmontone


 

Grupi B

Italia B

Napoli

Albania

Cassino Calcio


 

Grupi C

Inter

Frosinone

Kina

Katane Soccer


 

Kalendari i ndeshjeve:

Dita e parë 17 maj:

Grupi A

Fiorentina-Reggina ora 17.00

Città di Valmontone-Roma ora 20.30


 

Grupi B

Napoli-Shqipëria ora 17.30

Italia B-Cassino Calcio ora 20.30


 

Grupi C

Kina-Katane Soccer F ora 17.00

Frosinone-Inter ora 20.30


 

Dita e dytë 18 maj:

Grupi A

Roma-Reggina ora 18.00

Città di Valmontone-Fiorentina ora 20.30


 

Grupi B

Napoli-Italia B ora 17.30

Cassino Calcio-Shqipëria ora 20.30


 

Grupi C

Katane Soccer-Inter ora 17.00

Frosinone-Kina ora 20.30


 

Dita e tretë 19 Maj

Grupi A

Città di Valmontone-Reggina ora 17.30

Roma-Fiorentina ora 20.30


 

Grupi B

Napoli-Cassino Calcio ora 17.30

Italia B-Shqipëria ora 20.30


 

Grupi C

Frosinone-Katane Soccer ora 17.30

Inter-Kina ora 20.30

S'KA KOMENTE

Comments are closed.