Skënderbeu, vazhdon dashuria për brazilianin e Flamurtarit

0
SHPËRNDAJE

Kujtojmë që në verën e kaluar ishte Alvesh që u arratisë nga Vlora dhe sërish u rikthye. Lojtari brazilian i Flamurtarit u përfol për një kalim tek Skënderbeu, por kontrata me Flamurtarin nuk e lejoi dicka të tillë. Ndërkohë që sipas mediave vazhdon dashuria e kuqebardhëve për sulmuesin e vlonjatëve. Pavarësisht se jemi në Shqipëri dhe gjithcka mund të ndodhë, duket abusive mënyra se si punon pas kuintave (gjithmon nëse lajmi është i vërtetë) klubi kampion në fuqi i Skënderbeut, duke kontaktuar një lojtar nën kontrat me një klub tjetër.alvesh
Gjithsesi, nuk është portali ynë që duhe të mbaj krahun e njërës apo tjetrës palë, thjesht duhet vënë në dukje se si duhet të funksionoj sipas rregullave, por protagonistët e dinë më mirë.

Kujtojmë që në verën e kaluar ishte Alvesh që u arratisë nga Vlora dhe sërish u rikthye. Lojtari brazilian i Flamurtarit u përfol për një kalim tek Skënderbeu, por kontrata me Flamurtarin nuk e lejoi dicka të tillë. Ndërkohë që sipas mediave vazhdon dashuria e kuqebardhëve për sulmuesin e vlonjatëve. Pavarësisht se jemi në Shqipëri dhe gjithcka mund të ndodhë, duket abusive mënyra se si punon pas kuintave (gjithmon nëse lajmi është i vërtetë) klubi kampion në fuqi i Skënderbeut, duke kontaktuar një lojtar nën kontrat me një klub tjetër.

Gjithsesi, nuk është portali ynë që duhe të mbaj krahun e njërës apo tjetrës palë, thjesht duhet vënë në dukje se si duhet të funksionoj sipas rregullave, por protagonistët e dinë më mirë.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.