Sokol Cikalleshi jashtë kombetares

0
SHPËRNDAJE

Ne konferenc per shtyp Kristian Panucci ka konfirmuar lenien jashte grumbullimin e “bomberit” Kavajas Sokol Cikalleshi

Per shkak se Cikalleshi ka kerkuar leje per te firmosur me nje ekip ne Turqi kjo nuk eshte pranuar nga Panucci.

Panucci:Cikalleshi mund të firmoste me e-mail, mund të kryente vizitat mjekësore në Tiranë. Kombëtarja ka rregulla, Cikalleshi nuk u paraqit sot dhe kështu mbetet jashtë. Nuk lejoj askënd të bëjë si të dojë.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.