Sportisti amerikan pret këmbën që të vazhdojë sportin

0
SHPËRNDAJE

maxresdefault
510fe018cc63b.preview-620Ka edhe kështu. Një sportist i futbollit amerikan ka vendosur të presë këmbën dhe të montojë një protezë të ngjashme me atë që përdor atleti afrikano-jugor Oscar Pistorius, pasi kjo është e vetmja mënyrë për të vazhduar sportin. Koni Dole nga Montana e Shteteve të Bashkuara ka bërë gjashtë operacione por të pasuksesshme për ti kthyer funksionimin e këmbës së djathtë. Mënyra e vetme ka qenë prerja dhe montimi i protezës dhe Dole nuk ka hezituar duke sakrifikuar këmbën për të luajtur futboll. Djali luan në ligat rajonale të Montanës dha ka pak gjasa të shkoje më lart e megjithatë historia e tij vlen për tu treguar.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.