Stemë e FIFA-s për gjyqtarin shqiptar

0
SHPËRNDAJE

image-278Ndonëse në kampionatin tonë gjyqtarët janë gjithnjë pala e akuzuar më fort për paaftësi, në arenën ndërkombëtare FIFA do të ketë tashmë tre të tillë me stemën e saj. Ata janë Enea Jorgji dhe Lorenc Jemini si dhe i saposhtuari në këtë listë, Andi Koci i cili sapo e ka fituar të drejtën për të mbajtur stemën e FIFA-s.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.