Superliga luhet të Mërkurën. Vllaznia – Partizani ndryshon orari

0
SHPËRNDAJE

Javae 25-të e Kategorisë Superiore do të luhet e gjitha të mërkurën, pasi kampionati ka shumë javë për të luajtur deri në 19 maj, plot 12 të tilla, që detyron ngjeshjen e kalendarit.

Një ndeshje ka bërë lëmsh kalendarin, sepse Vllaznia-Partizani fillimisht u mendua për të enjten, më pas u spostua për të mërkurën.

Edhe orari ka ndryshuar tashmë, sepse nuk do të luhet me drita. Ndeshja në Shkodër do të luhet në orën 14:00, vendim që me siguri do të mërzitë shkodranët, për shkak se është ditë pune dhe shumë njerëz do ta kishin ndoshta më të thjeshtë të shkonin në stadium më vonë.

Kalendari

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU