Tërbuni mund të jetë ende “i dehur” nga Skënderbeu

0
SHPËRNDAJE

Fitoraj e madhe e Tërbunit në Korcë ndaj 5 herë rradhazi kampioënve të Shqipërisë, ka të mirat dhe të këqijat e saj. Sigurisht të mirat janë vetbesimi i shtuar, pavarësisht se matematika e shtrëngon shumë Tërbunin e vendit të fundit, gjithashtu edhe ndonjë premio që mund të përfitohet nga ndonjë rival i Skënderbeut.

Ndërkohë që e keqja e kësaj të mire të madhe mund të jetë fakti se pas një fitore të tillë lojtarët e Tërbunit mund të mos jenë me këmbë në tokë, por mbeten ende të “dehur” nga ky sukses ndaj Skënderbeut dhe ka gjasa që pija t’i zgjat deri në ndeshjen e rradhës në kampionat.

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.