Tirana në pritje

0
SHPËRNDAJE

Skuadra e Tiranës gjatë një seance stërvitore
Skuadra e Tiranës gjatë një seance stërvitore

Edhe pse nuk po bën shumë “zhurmë”, te Tirana ka një cështje financiare që ka nevojë për zgjidhje të menjëhershme në mënyrë që gjërat të shkojnë sipas planifikimit të stafit drejtues të klubit bardheblu.

Kështu Panorama Sport bën të ditur se janë rreth 300 milionë lekë të cilat duhet ti kalojnë Tiranës nga Bashkia e kryeqytetit në bazë të përqindjes së aksioneve që zotëron (34%).

Por deri tani asgjë nuk ka kaluar dhe kjo arsyetohet nga bashkia ngaqë nuk ka një pasqyrim transparent të shpenzimeve të dy viteve të fundit.

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.