Tre pikët për Shqipërinë? Në Danimarkë të sigurtë që po.

0
SHPËRNDAJE

Gazetat “Sport Ekspres” dhe “Panorama” në Tiranë bëjnë të ditur se në Danimarkë janë plotësisht të bindur se tre piket do ti shkojnë sot Shqipërisë. Edhe pse e vështire për tu konfirmuar, kjo mbetet një shenjë pozitive ndonëse vendimi përfundimtar do të jetë ai që do të na gëzojë ose hidhërojë. Mbetet vetëm pak kohë nga zbulimi i verdiktit përfundimtar duke shpresuar të mos ketë një shtyrje tjetër që do të shkaktonte thuajse të njëjtën pakënaqësi te shqiptarët sikurse një përgjigje negative.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.