Tv Klan thyen “traditën”

0
SHPËRNDAJE

Kombetarja shqiptare

Tv Klan si asnjëherë tjetër ka transmetuar ndeshjen miqësore midis Shqipërisë dhe Austrisë duke i lënë shqiptarët në dilemë tek cili kanal do ta shihnin ndeshjen. Tradicionalisht ndeshjet e kombëtares i ka dhënë SuperSport dhe RTSH, po këtë here ka ndodhur e kundërta pasi ishte i vetmi kanal që transmetonte ndeshjen. Nuk është dhënë asnje shpjegim në lidhje me këtë të drejtë që Tv Klan mori , madje është lajmëruar që edhe ndeshja midis Shqipërisë dhe Luksemburgut me datë 29 mars do të jepet vetëm në Tv Klan.

Një tjetër çudi ishte Kostandin Grillo që komentoi ndeshjen e përballjes së Shqipërisë me Austrinë. Nuk dihen arsyet nëse ai ka braktisur TVSH apo ka qenë një rast i veçantë.

kosta-grillo

S'KA KOMENTE

Comments are closed.