TVSH me dy standarde

0
SHPËRNDAJE

Ka disa dite qe TVSH zyrtarisht, por dhe punonjes te tij ne statuset e tyre private reklamojne transmetimin e ndeshjes Skenderbeu – Beshiktash, ndeshjen e radhes ne rrugen e suksesit te madh europian te kampioneve te shqiptare- keshtu thuhet gjithandej, dhe sukses eshte ne fakt.
Por TVSH jep dy programe, ka dy standarde, nje per shqiptaret e Shqiperise, ata prej verteti sipas pikpamjes se TVSH dhe ca lapangjozeve politike dhe nje program te sakatuar per shqiptaret jashte kufijve shteterore, paçka se me te shumte keta!
Dhe “me te shumtit” privohen te shijojne pa pagese ate qe shijojne po pa pagese shqiptaret e Shqiperise!!
TV im ne shtepi me kap shume kanale nga disa satelite, mund te shoh praktikisht çdo ndeshje ne te gjithe boten. Poooor kur TVSH nuk denjon te na jape mundesine te ndjekim ate qe e quan me te madhe “suksesin shqiptar ne Europe”, pra Skenderbeun, dhe kjo me dijeni dhe ndoshta miratim nga KS Skenderbeu, atehere dhe une (besoj se jo une vetem) ndihem i fyer dhe reagoj:
Nuk e shoh fare, pavaresisht se mund ta shoh ne nje kanal tjeter!
Bile me kete rast kam mundesi te shijoj futboll te nivelit te larte edhe pa aktore shqiptare ne fushe psh te Sky Sport disa ndeshje te zgjedhura, te transmetuara njekohesisht te alternuara ne nje transmetim konference profesional.
E ne kete sens, faleminderit TVSH..

S'KA KOMENTE

Comments are closed.