Ujkani dhe Cani në fushë, Basha mungon

0
SHPËRNDAJE

Edgar Cani duke festuar
Edgar Cani duke festuar

Piza dhe Bari janë ndarë në paqe. Nga shqiptarët në fushë ishin vetëm Ujkani dhe Cani në rradhët e Pizës, sepse në krahun tjetër tek Bari, Migej Basha ëshë i pezulluar. Ujkani u aktivizua 90 minuta, ndërkoh që pas minustës së 60 Cani u zëvëndësua nga trajneri Gatuzo. Ndeshja kishte një nivel të pranueshëm, por në fund ekipet ndanë nga një pikë.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.