Vëmëndja tek merkato dhe shorti, Kukësi cakton fazën përgatitore

0
SHPËRNDAJE

Superiorja/ Pas emërimit të Drejtorit të ri të Përgjithshëm, Dritan Dervishi, tek skuadra e Kukësit vëmëndja është përqëndruar tek merkato dhe shorti i Europa League që do të hidhet në datën 20 Qershor në Nyon të Zvicrës.

Ekipi i Kukësit në sezonin 2015-2016
Ekipi i Kukësit në sezonin 2015-2016

Pas kompletimit të stafit drejtues, presidenti Gjici tashmë kërkon që të formojë edhe ekipin për sezonin e ardhshëm. Gjatë fjalës së tij në presantiminne djeshëm, Drejtori Dervishi foli qartë se tek Kukësi do të ruhet mbi 70% e grupit të lojtarëve që mbyllën sezonin dhe se në ekip do të afrohen vetëm lojtarë me peshë që do të bëjnë diferencën.

Ndërkohë drejtuesit e klubit verilindor kanë zgjedhur edhe vendin se ku do të zhvillohet faza përgatitore e verës. Duke parë motin e nxehtë që bën në vendin tonë, stafi drejtues ka vendosur që skuadra të përgatitet në Austri atje ku kushtet janë optimale dhe kushtet atmosferike të favorshme për një fazë përgatitore.

Spahia & Gjici & Dervishi dje gjatë prezantimit
Spahia & Gjici & Dervishi dje gjatë prezantimit

Kukësi këtë sezon synon të synojë titullin kampion në Superiore, gjë të cilën presidenti Gjici e ëndërron.Superiorja/ Pas emërimit të Drejtorit të ri të Përgjithshëm, Dritan Dervishi, tek skuadra e Kukësit vëmëndja është përqëndruar tek merkato dhe shorti i Europa League që do të hidhet në datën 20 Qershor në Nyon të Zvicrës.

Pas kompletimit të stafit drejtues, presidenti Gjici tashmë kërkon që të formojë edhe ekipin për sezonin e ardhshëm. Gjatë fjalës së tij në presantiminne djeshëm, Drejtori Dervishi foli qartë se tek Kukësi do të ruhet mbi 70% e grupit të lojtarëve që mbyllën sezonin dhe se në ekip do të afrohen vetëm lojtarë me peshë që do të bëjnë diferencën.

Ndërkohë drejtuesit e klubit verilindor kanë zgjedhur edhe vendin se ku do të zhvillohet faza përgatitore e verës. Duke parë motin e nxehtë që bën në vendin tonë, stafi drejtues ka vendosur që skuadra të përgatitet në Austri atje ku kushtet janë optimale dhe kushtet atmosferike të favorshme për një fazë përgatitore. Kukësi këtë sezon synon të synojë titullin kampion në Superiore, gjë të cilën presidenti Gjici e ëndërron.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.