“Xhati e ben rrugë me trajnerët vjen Artion Poci”

0
SHPËRNDAJE

Rikthimin i Nexhat Bizhdilit tek Besa ka filluar dhe levizjet para , ne fillim “Xhati” vendosi tja besoj Bledar Sinelles ekipin po e sharkoj ne pak javë , per te emeruar shefin e klubit Ilirjan Berati , por dhe aventuara e Beratit ka zjatur vetem dy ditë pasi postin e trajnerit “Xhati” ka vendosur tja besoj Firakut Artion Poçi i cili sezonin e funditë ka qen pjes e e Korabit si zv trajner.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.