Mbyllet “odisea” e gjyqit Plaku “triumfon” ndaj Slask

0
SHPËRNDAJE

Sebino Plaku, ka fituar më në fund gjyqin me ishë ekipin e tij Slask Worslaw.

Plaku u be pjes e Slask gjate sezonit 2013 -2014 , ku viti i pare ishte normalishte , per Plakun te gjitha pagesat i kaluan ne llogarin e tij , por gjate sezonit 2014-2015 , nisi dhe “odiseja” Plaku-Slask.
Pasi drejtuesit Polak fillimishtë i kerkuan Plakut pergjysmimin e pages nga 11 mije euro ne 5 mije euro , kjo nuk u pranua nga Plaku , i cili paditi klubin ne gjykate Polake e cila i dha te drejte lojtarit i cili fillimishtë u la i lirë me pas kerkonte dhe pagat e prapambetura , kjo nuk u pranua nga drejtuesit e klubit Polak te cilet e cuan ceshtjen ne Kas .

Ku kjo e fundit i dha te drejte sulmuesit Shqiptare i cili do te paguhet 250 mije euro plus kamatë vonesat e pagave , por Plakut fillimishtë do te kthej faturat e pagave qe është paguar tek Partizani e Skenderbeu , qe do ti zbriten nga shuma qe gjykat i dha te drejte Plakut per te mare nga Slask
.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.