Zbulohet , kush albitron ne Korçë

0
SHPËRNDAJE


Fshf ka vendsur Remzi Sadikun , si gjyqshtar kryesor ne supersfiden Skenderbeu-Partizani

Dy ndimesit e Sadikut do te jenë Ridiger Çokaj , dhe Rudin Preça ndersa gjyqshtar i kater do te jetë Emigers Ganxhi

Skënderbeu –Partizani Ora 19:00

Arbitra: Remzi Sadiku (kryesor)
(Anesoret) Ridiger Çokaj, Rudin Preça,
(Albiter i kater)Emigers Ganxhi.
Delegat: Plarent Kotherja 
Vëshgues: Ilirjan Kristo

S'KA KOMENTE

Comments are closed.