Çfarë “gjesti” nga gazetari , Ervin Baku

0
SHPËRNDAJE

Pak para fillimit te ndeshjes, llatko Andonovski, zedhenesi i Federates se Futbollit të Maqedonisë, i ka kërkuar gazetarit Ervin Baku të heqë flamurin Shqiptarë nga tribuna e shtypit, por Baku nuk ka pranuar dhe flamuri nuk është hequr .

Një gjestë për tu vleresuar ky nga gazetari Ervin Baku , Respekte.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.