Disiplina/ Ofenduan Dukën, e pëson keq Flamurtari i Vlorës

0
SHPËRNDAJE

Komisioni i Disiplinës, i mbledhur sot në FSHF, ka marrë në shqyrtim problemet e shfaqura në javën e kaluar të kampionateve respektive, duke dalë edhe në vendimet e mëposhtme:

1. “Flamurtari” F.C, për përsëritje të sjelljes së gabuar të spektatorëve, duke përdorur parrulla e shprehje ofenduese e duke shkaktuar ndërprerjen e përkohshme të lojës, në bazë të Nenit 66/1 dhe 66/3/b) të KDS, dënohet me zhvillimit e 4 (katër) ndeshjeve pa spektatorë në stadiumin përkatës dhe gjobë në masën 100.000 (njëqindmijë) lekë.

2. Zyrtari i KF “Teuta”, Klodian Dervishi, paralajmërohet se në rast përsëritje të sjelljes josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, do të përshkallëzohen masat disiplinore.

3. Lojtari i FC “Internacional”, Julian Ferro, për goditje me grusht ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/e) të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

4. Zyrtari i KF “Besëlidhja”, Kristi Memi, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1/a) të KDS, dënohet me pezullim nga aktiviteti për 2 (dy) ndeshje dhe në bazë të Nenit 20 të KDS i ndalohet qëndrimi në dhomat e zhveshjes, stolin e rezervave dhe territorin përreth fushës.

5. Lojtari i KF “Besëlidhja”, Camara Oumar Tourad, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1.d) të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

6. Zyrtari i KF “Vllaznia B”,Ervis Kraja, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1.a) të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

7. Lojtari i KF “Bylis”, Andreazzi Gregatti Luiz Henrique, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit në ndeshjen kundër “Tomorri”, në bazë të Nenit 48/1/b) të KDS dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

8. Lojtari i KF “Shënkolli”, Ruben Danaj, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, duke e goditur me shpullë, në bazë të Nenit 48/1/d) të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

9. Lojtari i KF “Naftëtari”, Klajdi Pepa, për protesta ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 56/1.a) të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

10. Lojtari i KF “Luzi 2008”, Ermis Sulaj, për provokim të publikut, në bazë të Nenit 53 të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezillim nga aktiviteti.

11. Lojtari i FC “Klosi”, Spiro Kordha, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, duke e ofenduar me fjalë fyese, në bazë të Nenit 48/1/d) të KDS dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

12. Lojtari i KF “Velevciku” , Ervis Plishta, për goditje me grusht ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/e) të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

13. KF “Adriatiku Mamurras” për mosmarrje masash organizative dhe dështim në përmbushjen e përgjegjësive në ndeshjen kundër KF “Tirana B”, planifikuar të luhej më datë 22 tetor 2017, në bazë të Nenit 64/1 dhe Nenit 65/2 të KDS humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3-0.

14. Zyrtari i KF “Kevitan”, Viktor Zuna, për protestë ndaj vendimeve të arbitrit, në bazë të nenit 56 të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

15. Lojtari i KF “Këlcyra”, Fatjon Sakollari, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit, në bazë të nenit 48/1/b), dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

16. Lojtari i KF “Këlcyra”, Renis Spahiu, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS dënohet me 6 (gjashtë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

17. KF “Këlcyra”, për sjellje të gabuar të spektatorëve, duke hedhur sende të forta brenda rrethimit të fushës e duke përdorur shprehje ofenduese, në bazë të Nenit 66/1 dhe 66/3/a) të KDS dënohen me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetëmijë) lekë dhe zhvillimin e një ndeshjeje pa spektatorë. Në zbatim të Nenit 136/1/b) të KDS, gjoba të aplikohet në masën 20%.

18. Lojtari i KF “Skrapari”, Jurgen Gogo, për dhunë ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/b) dhe 49/3 të KDS dënohet me 24 (njëzetekatër) muaj pezullim nga çdo aktivitet futbollistik dhe gjobë në masën 200.000 (dyqindmijë) lekë. Në zbatim të Nenit 136/1/b) të KDS, gjoba të aplikohet në masën 20%.

19. KF “Skrapari”, për shkak të shkeljeve disiplinore të lojtarit Jurgen Gogo, që kanë shkaktuar ndërprerjen përfundimtare të lojës, në bazë të Nenit 64/c dhe Nenit 65/3.b) të KDS, dënohet me humbjen e ndeshjes kundër KF “Elbasani” në tavolinë, me rezultatin 3-0, si dhe me zhvillimin e 4 (katër) ndeshje pa spektatorë në stadiumin përkatës.

20. Lojtari i KF “Tirana” U-19, Redi Veriu, për sulm ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/e) të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

21. Lojtari i KF” Skënderbeu” U-19, Astrit Sulce, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d) të KDS, dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

22. Lojtari i A.F. “Dinamo” U-19, Xhoel Peci, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d) të KDS, dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

23. Lojtari i KF “Tirana B” U-19, Bektash Vasha, për sulm ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/e) të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

24. Lojtari i KF “Butriniti” U-19, Redian Basha, për sulm ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/e) të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

25. KF “Shkëndija B.T” U-17 paralajmërohet se në rast përsëritje të sjelljes josportive të tifozerisë, në bazë të Nenit 13 të KDS do të përshkallëzohen masat disiplinore.

26. KF “Korabi” U-17” për mosparaqitje në ndeshje me KF “Brian” U-17, e planifikuar të luhej me datë 22 tetor 2017, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolinë me rezultatin 3-0 dhe i zbriten 3 pikë nga klasifikimi.

27. Pranimin e kërkesës së lojtarit Mario Bilo, pezullimin e pjesës së mbetur të vendimit nr.9, datë13.04.2017 (pika 9). Në zbatim të Nenit 33/4 të KDS, vënien në provë të lojtarit për një periudhë 6 mujore.

28. Pranimin e kërkesës së lojtarit Selaudin Cuno, pezullimin e pjesës së mbetur të vendimit nr.9, datë13.04.2017 (pika 9). Në zbatim të Nenit 33/4 të KDS, vënien në provë të lojtarit për një periudhë 6 mujore.

29. Rrëzimin e kërkesës së KF “Memaliaj”, si të pabazuar në dispozitat e Kodit të Disiplinës Sportive.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.