Fshf publikon listat zyrtare për zgjedhje

0
SHPËRNDAJE

FSHF/ Shpallen zyrtarisht edhe kandidatët për organet drejtuese të futbollit shqiptar, respektivisht për zgjedhjen e Presidentit të FSHF-së, dhe anëtarëve të KE-së për katër vitet e ardhëshme. Komisioni i verifikimit të Asamblesë pasi mori në shqyrtim të gjitha propozimet e ardhura nga anëtarët e FSHF-së, zyrtarisht çertifikoi këto kandidatura për Asamblenë e Përgjithëshme Zgjedhore të 7 shkurtit:

Kandidatë për President të FSHF-së

 1. z. ARMAND DUKA
 2. z. BASHKIM FINO
 3. z. SHPËTIM HALA

Kandidatë për Anëtarë Komiteti të FSHF-së

 1. z. ABDYL KURIU
 2. z. ARBEN DERVISHAJ
 3. z. ALBERT LENJA
 4. znj. ALDONA SYLAJ
 5. z. ARTAN SHYTI
 6. z. BARDHYL MINXHOZI
 7. z. BARDHYL JERA
 8. z. EDUARD PRODANI
 9. z. EDMOND SPAHIU
 10. z. EDVIN LIBOHOVA
 11. z. EKREM SPAHIU
 12. z. ENKELEID ALIBEAJ
 13. z. ERALD KAPRI
 14. z. ERIDJAN SALIANJI
 15. z. ERVIN BAKU
 16. z. LUTFI NURIU
 17. z. KRISTJAN GJIDODAJ
 18. z. GAZMEND KADI
 19. z. GENCI GJYLSHENI
 20. z. GEZIM PODGORICA
 21. z. SHKËLQIM MUÇA
 22. z. THEODHORI SOLLAKU
 23. z. VASIL BICI

S'KA KOMENTE

Comments are closed.