Latifi përfundon në “orbitën” e…

0
SHPËRNDAJE

Liridon Latifi në një duel
Liridon Latifi në një duel

Liridon Latifi ka rënë në sytë e drejtuesve të Austrisë së Vjenës që interesohet tashmë për të shkruan Panorama Sport.

Ata pritet të bisedojnë me drejtuesit e Skënderbeut për të shfaqur interesimin e tyre, dhe nëse bien dakordm atëherë mund të kemi një kalim të Latifin në Austri.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.