Marku:Ne Gjirokaster shkojmë për fitore

0
SHPËRNDAJE


“Mbrojtesi i majte i Vllaznis Antonio Marku fletë per mediat ne prag te ndeshjes me Luftetarin”

Marku:Ne shkojmë për fitore, por normalisht mund edhe të marrësh ndonjë barazim. E rëndësishme është qe të hyjmë në fushë për të fituar, pastaj çfarë ndodh është diçka tjetër.
Forma sportive? Marku:Kam ardhur nga një dëmtim i gjatë dhe normalisht ndikon te forma sportive, sidomos kur bëhet fjalë për një dëmtim të gjatë. Po punoj për të kapur formën më të mirë sportive. Po ndjek një program individual që më ka dhënë profesori, të cilin e falënderoj për besimin. Uroj të ecë gjithçka mirë”.

Problemi i pagave të prapambetura?

Marku:Futbolli profesionist është punë dhe rroga është një pjesë e rëndësishme. Nga njëra anë jemi të qetë, pasi e dimë që ato janë të sigurta, por nga ana tjetër normalisht që nuk është një situatë shumë e këndshme, teksa shumë futbollistë me këtë punë mbajnë edhe familjet dhe kjo anë nuk duhet anashkaluar pasi gjithkush ka problemet e veta. Ne kemi treguar, sidomos ne shkodranët e Vllaznisë, që pagat nuk kanë ndikuar në paraqitjet dhe angazhimin tonë në stërvitje dhe ndeshje. Uroj që kjo çështje të zgjidhet sa më shpejt.

Afrimet?:

Marku:Unë kam besim tek çdo shok i skuadrës. Normalisht që harmonizimi do kohën e vet, por jemi lojtarë që kemi luajtur edhe me moshat e Vllaznisë, gjë që është një favor për ne. Mendoj se ambientimi është thjesht çështje kohe.

Tifozët? Ashtu siç u kthyen, edhe u larguan dhe ne do t’i kthejmë prapë, pasi çdo tifoz e ka në zemër Vllazninë dhe nuk besoj se ka tifoz që nuk do ta shohë Vllaznisë lart. Normal që ne jemi aktorët kryesorë në fushë dhe uroj e besoj shumë që të vazhdojmë një ritëm sa më të lartë dhe t’i kthejmë tifozët sa më të shumtë, pasi kemi nevojë për ta.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.