Plotësohet lista, ja 9 anëtarët e rinj të Komitetit Ekzekutiv. Mes tyre dhe deputeti i PD

0
SHPËRNDAJE

Ashtu si në zgjedhjen e presidentit të FSHF-së edhe në listën e anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv u desh një raund i dytë për të zgjedhur 9 anëtarët.

Në raundin e parë u  zgjedhën 5 kandidatët me më shumë vota, ndërsa nëpërmjet një votimi tjetër në raundin e dytë, ku morën pjesë 42 delegatë, u zgjodhën 4 anëtarët e tjerë të Komitetit Ekzekutiv.

 

5 emrat e zgjedhur në raundin e parë:

Arben Dervishaj 42 vota

Abdyl Kuriu 40 vota

Bardhyl Jera 37 vota

Lutfi Nuri 34 vota

Vasil Bici 32 vota

4 emrat e zgjedhur në raundin e dytë: 

Enkelejd Alibeaj 29 vota

Edvin Libohova 26 vota

Bardhyl Minxhozi 21 vota

Edmond Spahiu 18 vota

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU