Shtypi Sportiv, e mërkurë 24 Maj 2017

2
SHPËRNDAJE

2 KOMENTET

  1. Miredita! Une si i moshuar marr shume informacion nga gazeta “Sport expres”.Flm qe e hidhni ne twiter.

  2. Gazeta “Sport Expres” na ploteson mire kurreshtjen per pasqyrimin e ngjarjeve sportive ne vendin tone dhe ne bote. Me kete gzete te hedhur ne TWiter kaloj nje kohe te cmueshme.

Comments are closed.