Stadiumi i Bylisit me kamera sigurie

0
SHPËRNDAJE

Stadiumi "Adush Muça"
Stadiumi “Adush Muça”

Pasi kanë përfunduar të gjitha punimet për të rikonsktruktuar stadiumin “Adush Muça” drejtuesit ballshiotë kanë menduar që stadiumi të ketë edhe kamera sigurie.
Duke parë dhe historikun, qe shpesh ekipi i Ballshit është penalizuar nga veprimet e tifozëve drejtuesit mendojnë që kamerat do i ndihmojnë për të skeduar tifozët.

Drejtuesit ballshiotë e kanë vendosur diçka të tillë që tifozët të jenë më të përgjegjshëm për veprimet që kryejnë.

Ata që do dëmtojnë shkallët apo ambientet do të skedohen e nuk do të lejohen për të hyrë në stadium.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.