Starova-Dervishi, luftë me gërma

0
SHPËRNDAJE

demi-starova-dervishi-partizani
Dervishi dhe Starova kur ishin ne te njejtin “kotec”

Debati midis Sulejman Starovës dhe Dritan Dervishit ka filluar e duket se s’do të ndalë. Kush i ka meritat? Cili është më i zgjuar? Kush ka më shumë vite në futbollin shqiptar? Këto janë temat e debatit të tyre, që nuk i intereson askujt.

Kësi debatesh personale nuk kanë lidhje me ecurinë e njërës apo tjetrës skuadër. Pa u futur në detaje në debatin e tyre, duket qartë se midis palëve ka një inat të vjetër, i cili përderisa vazhdon kur “dy gjelat” nuk ndodhen më në të njëjtin kotec, atëherë duket se edhe gërmat nuk mjaftojnë për të ndalur debatin e tyre.

Gjithsesi, gjithkush është i lirë të shprehë mendimin e tij të lirë, vetëm se komuniteti sportiv është ai që vlerëson punën dhe meritat e individëve të ndryshëm në futbollin shqiptar.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.